Fredag!

Gjort om bloggen lite, igen som ni ser. Det var ju rosa förut och nej fyfan jag hatar rosa!
Så nu är det grått, för er som är färgblind.. (dålig humor idag) haha,
Men iaf så vann ju djurgården mot brynäs med 5-2 igår! Snacka om lycka,
Nu gäller det bara att dom spöar frölunda imorgon vilket jag tror att de gör!
Förövrigt så längtar jag tills den 23/1 då jävlar. Nu ska jag röka sen dra till skolan


För hjältarna i blåa ränder
där ni går går vi bredvid
vi älskar er vad som än händer
svär er trohet i evig tid

I drömmen är det vi mot dom

Vet inte. Känner knappt igen mig själv, har varit så låg på sistone.
Men vafan, det har varit körigt denna vecka, var på bup i tisdags och helges i onsdags sen tror jag att det varit något mer också.
Lånade ut pengar till david för ett tag sen men har inte fått mina pengar än, så jag ska försöka få tag på honom så får jag mina jävla pengar någon gång. Apropå ingenting så ska Elin sova hos mig inatt antingen ska vi ha myskväll, titta på film vräka i oss godis och dricka lite öl eller hitta på någonting annat. Vettefan



Söndag

Har inte kunnat bloggat på sistone eftersom jag har haft fullt upp, eller ja. Har bara inte orkat haha. Skola imorn då, orkar fan inte men måste för vi ska få information om svininfluensa vaccinet ska ta sprutan på Tisdag, en sak förstår jag inte varför så många inte tänker ta sprutan? Det är inte speciellt smart eftersom ni kan dö av influensan eller smitta andra, är det en bra sak tycker ni? I alla fall så har jag varit med Elin hela dagen och spelat Gta, sen gick vi till willys. Förövrigt så har jag Godis/chipsförbud i 2 veckor och när jag klarat det så blir det 2 veckor till. Jävligt skönt att jag redan klarat en vecka, blir heller inte sugen på godis mer så :)

tittar på film just nu, Breach heter den en verklighetsbaserad film, bra än så länge. Ska fortsätta titta nu och sen skölja ur min hårinpackning.


RSS 2.0