lördag

Sitter och dricker lite vin, vanligtvis gillar jag inte rosé vin, men jag blandade det med lite x-ide och nu smakar det underbart! Värt att prova. Ni behöver ju inte gilla det, men det gör jag i alla fall. Men jag har tråkigt, så däröfr sitter och och dricker - ensam. Elin är borta och jag orkar inte ta hit folk har bestämt mig att bara vara hemma, titta på film och dricka vin hela dagen är ändå ensam hemma så finns inget annat att hitta på! Skönt med en slapp dag för en gångs skull. På tisdag ska jag träffa Ellie, för det var typ 6-7 månader sen vi träffades sist, det ska bli roligt. Någon som har nå filmtips isf får ni säga dom!!
Nu ska jag titta på Män som hatar kvinnor, skriver mer sen.                                                                                                                                                                                                                                                   Sådär ja, män som hatar kvinnor var as bra, ska nog se flickan som lekte med elden någon annan dag på lovet för nu orkar jag fan inte se mer film, har tittat på film hela jävla tiden så nu ska jag skaffa mig ett liv och hitta på någonting. Men jag vet inte vad. Så Jag får röka, sen sova eller något sådant jätte kuuul -.-

Tisdag

Snacka om att denna dag har varit tråkig, har bara legat i soffan hela dagen och tittat på film och tv, har bara varit skit program på tv dessutom. Möh, funderar på om jag ska dra iväg till skolan imorn beror på om min huvudvärk gått över. Mamma kom hem idag med en ny tvål mot finnar, den funkade direkt det var en 3-stegs grej så det var lite drygt men det hjälper ju så den ska jag fortsätta med. Förövrigt så känner jag att jag vill döda varenda människa som jag ser nu, är hatisk mot allt och alla, allt bara går utför. Ska till bup imorn och få höra allt gnäll om en massa bullshit. Aja, ska käka sen så skriver jag mer antagligen.


Måndag

Sitter och tittar på något mat program och fyfan vad man blir sugen på mat! Men mamma åker och handlar snart så då blir det Billys pizza.. Förövrigt så börjar jag bli sjuk, har huvudvärk, ont i högra örat och såfort jag reser mig upp så börjar allt snurra ett tag och det känns som jag ska svimma, vettefan vad det är :P I alla fall så har jag skaffat katt nu, Döpte henne till Tix. Hon är hur mysig som helst men varje gång jag ska sova så kommer hon och lägger sig hos mig och sen såfort jag rör på fötterna är hon där och biter och river så jag har vaknat lite då och då inatt först vid 4 och sen vid 5 och sen vid 7 har rivmärken över fötterna men hon lugnar väl ner sig om några veckor, får jag verkligen hoppas! Sen har jag funderat på att köpa Pro active ( Ett sorts "medel" som får bort finnar) och det sägs vara bra, sen det här Sheer cover funderar jag också på, men isf får jag köpa det till jul när jag får pengar. Intressant, haha. Men nu ska jag ner och väcka mamma så hon får handla, skriver mer senare.


Sådär ja, nu har jag ätit Billys pizza och har tittat på ett antal filmer, dom var riktigt bra faktiskt. Alla var drama, brukar inte gilla sådant men dom här gillade jag. Har packat upp ca 6-7 fulla kassar med mat, duschtvål, hudprodukter och ja sådant man behöver helt enkelt! Har myst med Tix och hon har fortfarande inte ätit någonting, hon gillar tydligen inte Whiskas rödspätta, det får bli oxkött för henne istället för det äter hon som tur var, nu sitter elin och frästar mig med att hon kollar på den nya wallander filmen som jag också vill se, får väl ta och ladda hem den i sånna fall. Ska fortsätta titta på film och röka lite sen får vi se om jag skriver mer idag :)



Fredag

Sitter och lyssnar på en låt som får mig att tänka på mycket saker. Brandi Carlilie - The story, helt underbar låt!
Har varit i skolan, slutade kl 13.00 så jävla skönt, idag ska jag hämta min kattunge också, men har fortfarande inte kommit på något namn på den men det fixar sig. Aye, jag vettefan vad jag ska göra sen, kanske vara med Elin eller någonting sådant.

Måndag

Sitter hemma, min morgon började inte så bra. Vaknade försent så har inte ens kommit iväg till skolan. Ska gå efter lunchen, då har vi spanska.. möh, jag vill vara ledig för jag håller på att bli sjuk, täppt i näsan och ont i magen. Jag har för övrigt så tråkigt att jag suttit och lärt mig hela nationalsången och fick nått ryck så sprang rätt in i väggen, flera gånger. Så jag har ont i huvudet, men jag får skylla mig själv. Ska snart klä på mig, ta fram kräm Creme fraichen och sticka till Elin, haha... Men innan ska jag göra ett test för jag har tråkigt.

Tre skillnader mellan dig och din bästa vän:
1 . Hon är 157 jag är 170 cm
2 . Hon har bruna ögon jag har gröna
3 . Hon bor på smultron och jag på blåbär :(

Tre likheter mellan dig och din bästa vän:
1 . 3 likheter är förlite
2 .
3 .

Vad hade din bästa vän valt?
solsemester / vintersemester
öl / cider
lunar / bilddagboken
britney spears / christina aguilera
myskväll / fest

Åtta frågor om er :
1. Hur många år har ni varit bästa vänner? - 4 år snart
2. Älskar ni varandra? - mest av allt
3. Vad brukar ni göra? - allt möjligt
4. Är ni vänner om 10 år? - vi är vänner om 10000 år
5. Har ni nån gång kysst varandra? - Nej, bara pussat
6. Skulle du kunna tänka dig och vara tillsammans med henne? - men? haha.. nej
7. Skulle du kunna bo med henne? - Vill göra
8. Har ni bråkat rejält nån gång? - Ja,
9. Är hon verkligen din bästa vän? - Ja verkligen <3


Måndag

Fyfan, jag har det körigt denna vecka, idag har jag varit på bup och pratat om min adhd, concerta och sånt.
Och på onsdag ska jag dit igen. Ikväll så ska jag åka och titta på kattungar som jag ska köpa, så jävla söta!
Det enda problemet är att jag inte hittat på något namn, men det fixar sig. Jag är förövrigt helt jävla slut i hela kroppen, börjar få ett nervöst sammanbrott och det känns ju bra att veta att jag har grov adhd, ännu jobbigare. Bläää, jag vill heller inte ta medicinen nu eftersom jag blir rädd för den jävla förändringen.

Äh, nu ska jag vara med Elin, först ska jag röka !

Fredag

Ja, nu har jag bara 3 lektioner kvar sen är skolveckan slut. Fan va skönt, det har inte gått bra denna vecka, missar lektioner hit och dit. Men skit i det! Jag gick ut för en stund sen och rökte med Elin, tittade på termometern och det är bara 6 grader ute och det är frost t.o.m börjar fan bli vinter och är det något jag inte gillar så är det vinter fyfan. Jag är förbannad idag också, på alla som lyssnar på sommarpojkarna, ken ring och all skit jag kommer fan börja blöda ur öronen snart om jag måste lyssna på skiten i skolan, dag in, dag ut.

 

Börjar bli så satans less på allting nu. Vill bara skjuta alla som inte kan hålla käften och det känns ju verkligen bra att veta att det är jag som är anledningen till att andra inte jobbar bra? Är du helt dum i huvudet? Du är lärare, HUR I HELVETE TÄNKER DU? Du tänker bara på dig själv misstänker jag. Gubbjävel.



Torsdag

Idag har jag inte gjort någonting förutom att försovit mig och kom iväg till skolan halv 1.
Gick på bilden för första gången på hela terminen och då var charles såklart ett jävla asshole och höll på som en idiot så höll jag på att få ett jävla utbrott, igen. Sista lektionen var helt okej faktiskt, vi fick tårta och sen drog jag hem. Håller på städa min garderob, är inte klar än ska fortsätta senare.
Imorn ska jag träffa Mandana, var jävligt längesen vi träffades sist pga lite mycket saker.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Nu vet inte jag vad jag ska skriva, förutom att jag saknar EEELIN för hon har utegångsförbud.


RSS 2.0